Askel askeleelta

Ethän epäroi ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse, somen kautta tai käyttämällä yhteydenottolomakettamme, niin kartoitamme sinun tai yrityksesi juridisen tilanteen. Kartoituksessamme kuuntelemme ja esitämme sinulle kysymyksiä saadaksemme kuvan juridisesta tilanteestasi.

Haluamme, että Lextera on lakiasiantoimisto, johon on helppo ottaa yhteyttä. Saavuttaaksemme
parhaimman mahdollisen lopputuloksen seuraavat asiat ovat tärkeitä pitää mielessä.

Ajankohta

Lakiasioissa on parempi toimia mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Suosittelemme, että otat meihin yhteyttä heti kun riita tai kiista on syntynyt. Emme ole täällä tuomitsemassa ketään, vaan auttamassa sinua. Ottamalla meihin ajoissa yhteyttä sinulla on paremmat mahdollisuudet ratkaista ongelmat esimerkiksi neuvottelemalla, ilman, että asiasi täytyy viedä oikeuteen. On halvempaa ratkoa riitoja ja kiistoja aikaisessa vaiheessa, hyvissä ajoin, ennen kuin tuomioistuin on ainoa jäljellä oleva vaihtoehto. Valitse se yhteydenottotapa, joka sopii sinulle parhaiten, niin palaamme kysymyksiisi mahdollisimman pian.

Asian ydin

Pystyäksemme auttamaan sinua mahdollisimman pian on hyvä jos käyt etukäteen läpi mihin juridiseen ongelmaan tarvitset apua. Asian käsittelyä nopeuttaa myös, jos selvität onko sinulla oikeusturvavakuutusta. Oikeusturvavakuutus voi sisältyä kotivakuutukseesi tai yritysvakuutuspakettiisi.

Kartoitus

Ensimmäinen puhelun yhteydessä kuuntelemme ja esitämme sinulle kysymyksiä saadaksemme kuvan juridisesta tilanteestasi. Varmistamme myös, ettemme ole jäävejä hoitamaan asiaasi. Jos jääviyttä ei pystytä toteamaan, aloitetamme Lexteran ja sinun välisen yhteistyön. Kirjallinen aineisto ja tiedot jotka jaat kanssamme toimivat alustana kootulle juridiselle arvioinnille, jonka Lextera tekee tilanteestasi.

Toimeksiantosopimus

Kun olemme yhdessä keskustelleet kootusta juridisesta arvioinnista, ja molemmat olemme tietoisia  mitkä toimenpiteet seuraavaksi ovat vuorossa, on meidän aika tehdä toimeksiantosopimus. Toimeksiantosopimus luo perustan toimeksiannon tavoitteille, itse toimenpiteille, joilla toteutamme nämä tavoitteet, sekä tehtäväpalkkiolle. Toisin sanoen toimeksiantosopimus asettaa kehykset juridiselle toimeksiannolle.

Huom, toimeksiantosopimuksia ei aina tehdä esim. lyhyemmissä toimeksiannoissa! 

Luottamuksellista vuorovaikutusta

Sinä tunnet tilanteesi ja me tunnemme lainopin, mutta saavuttaaksemme parhaimman mahdollisen lopputuloksen tarvitsemme vuorovaikutusta ja luottamusta. Suora ja selkeä dialogi kanssasi on meille sydänasia.